Áhítat

Mostantól az áhítatokat megtekintheted androidos mobiltelefonodon is!
Ehhez csak le kell tölteni egy ingyenes alkalmazást innen.

Az áhítatos hírlevélküldés átmenetileg szünetel!

Feliratkozás napi áhítatos hírlevélre

C. H. Spurgeon "Isten ígéreteinek tárháza"
Miért van szükség ellenőrző kódra?
Ellenőrző kódra a spam üzenetek miatt van szükség, amiket nem felhasználók, hanem erre a célra írt ártó szándékú programok küldenek.

x

h
k
sz
cs
p
sz
v

C. H. Spurgeon "Isten ígéreteinek tárháza" c. könyvéből

Gyógyítás sebészi beavatkozással

"Jöjjetek, térjünk meg az Úrhoz, mert Õ megsebez, de meg is gyógyít, megver, de be is kötöz bennünket" (Hós 6,1).

Az Úr megsebez, mielõtt meggyógyít. Szíve õszinte szeretetébõl teszi ezt, biztos gyógyító kézzel. Megver, mielõtt bekötözne, mert csak így tud teljes munkát végezni benned. A törvény az evangélium elõtt jár, a szükség a beteljesülés elõtt. Próbál a Szent Szellem meggyõzõ és megtörõ ereje? Próbál, kedves olvasóm? Vagy éppen újra a félelem szolgaságába kerültél? Mindez csak elõkészület arra, hogy közeledhessen hozzád a gyógyító, bekötözõ evangélium, és teljesen rendbe hozzon.

Ne ess kétségbe, hanem közeledj az Úrhoz felszakadt sebeddel, fájdalmaiddal. Egyedül Õ tud meggyógyítani, és Õ örül, ha megteheti ezt. Urunk tiszte a megtört szívûek bekötözése, és Õ valóban ért ehhez. Ne tétovázz, hanem térj vissza haladéktalanul az Úrhoz, aki mellõl eltévelyedtél! Mutasd meg neki tátongó sebeidet, és kérd, hogy vegyen kezelésbe és vigye véghez benned is a munkáját! Melyik sebész metszi fel betege testét, és azután hagyja elvérezni? Vagy talán azt gondolod, az Úr lerontja régi házadat, és nem fog számodra egy jobbat építeni? Vajon növelte-e az Úr valaha is fölöslegesen egy szegény gyötrõdõ lélek kínjait? Ilyet Õ nem tesz soha!

A magyarországi jogok tulajdonosa és a kiadásért felel az Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió
1066 Budapest, Ó utca 16.
Tel.: 06-1-311-5860 / Fax.: 06-1-275-0197
E-mail: rendeles@evangeliumikiado.hu
A weboldalt készítette, és üzemelteti: Deli-Szabó Sándor
Látogatók száma: 20 518 055