Áhítat

Mostantól az áhítatokat megtekintheted androidos mobiltelefonodon is!
Ehhez csak le kell tölteni egy ingyenes alkalmazást innen.

Az áhítatos hírlevélküldés átmenetileg szünetel!

Feliratkozás napi áhítatos hírlevélre

C. H. Spurgeon "Isten ígéreteinek tárháza"
Miért van szükség ellenőrző kódra?
Ellenőrző kódra a spam üzenetek miatt van szükség, amiket nem felhasználók, hanem erre a célra írt ártó szándékú programok küldenek.

x

h
k
sz
cs
p
sz
v

C. H. Spurgeon "Isten ígéreteinek tárháza" c. könyvéből

Ki van többségben?

"De õ így felelt: Ne félj, mert többen vannak velünk, mint õvelük!" (2Kir 6,16).

Hatalmas sereg, lovakkal és harci szekerekkel, zárta körül Elizeus prófétát Dótánban. Fiatal szolgája megrémült. Hogyan menekülhetnek meg ekkora seres elõl? A próféta szemei azonban megnyíltak annak felismerésére, amit szolgája nem láthatott, és így meglátta azt a hatalmasabb sereget, még kitûnõbb fegyverekkel felszerelve, amely meg fogja védeni minden ártalomtól. A tüzes lovasok ugyanis hatalmasabbak, mint a földiek, és a tüzes szekerek sokkal félelmetesebbek, mint a vasszekerek.

Így van ez ma is. Az igazságnak sok az ellensége. Nagy a befolyásuk, tanultak és ravaszak, az igazságot elferdítõk, Isten emberének még sincs oka félni tõlük. Hatalmas erõ küzd az igazság oldalán, látható és láthatatlan formában. Istennek vannak tartalékseregei, amelyek megmutatják erejüket a szükség idején. A jó és igaz oldalán álló erõk sokkal hatalmasabbak, mint a gonosz erõi. Ezért ne csüggedjünk, hanem haladjunk tovább utunkon, mint az olyan ember, akinek van egy boldog titka, amely eloszlatja minden félelmét! Mi a gyõztes oldalán állunk. Lehet, hogy a küzdelem kemény lesz, de már tudjuk a kimenetelét. A hívõk mindig többségben vannak, mivel Isten van mellettünk. "Többen vannak velünk, mint õvelük!"

A magyarországi jogok tulajdonosa és a kiadásért felel az Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió
1066 Budapest, Ó utca 16.
Tel.: 06-1-311-5860 / Fax.: 06-1-275-0197
E-mail: rendeles@evangeliumikiado.hu
A weboldalt készítette, és üzemelteti: Deli-Szabó Sándor
Látogatók száma: 24 150 573